ПРОГРАМ Д-Р БИБАН ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ НА ВАШЕТО РАБОТНО МЕСТО

Доколку Вие одлучивте да го спроведете програмот на Д-р Јадранка Бибан, но не можете да пронајдете време за поготовка на препишаните рецепти… – оваа услуга е за Вас.

8-КА Ви нуди спроведување на програмот со обучена готвачка од нашиот центар. Таа ги поготвува оброците кои Д-р Бибан ќе ги препише за Вашата специфична состојба и тоа во Вашиот дом или на работното место.

Во овој случај програмот може да се спроведува индивидуално или во група со ограничен број на членови. Вклучува поготовка на храна и индивидуални консултативни сесии со Д-р Јадранка Бибан, во текот на целиот програм.

Со програмот, ефективно ќе излекувате, третирате и превенирате:

 1. проблеми со телесната тежина
 2. срцеви болести, остеопороза, опстипација, дијабетес, анемија, алергии
 3. проблеми со дигестивниот тракт
 4. болна менструација
 5. нерегуларни крварења и хормонски пореметувања
 6. менопаузални проблеми
 7. синдром на полицистични јајници
 8. ХПВ вируси
 9. стерилитети
 10. проблеми во бременост и доење
 11. бубрежни заболувања
 12. автоимуни и дегенеративни заболувања
 13. и уште многу други хронични заболувања…

Одлучивте дека оваа услуга ги задоволува Вашите потреби? За повеќе детали и спроведување на истата, јавете се на 070 313 433.