КОНСУЛТАТИВНА СЕСИЈА СО Д-Р ЈАДРАНКА БИБАН

Ставете крај на хроничните заболувања со помош на Д-р Јадранка Бибан. добијте ги насоките на спроведување на програмот и потребните материјали за истиот. Сесиите се наменети за третман и превенција на:

 1. проблеми со телесната тежина
 2. срцеви болести, остеопороза, опстипација, дијабетес, анемија, алергии
 3. проблеми со дигестивниот тракт
 4. болна менструација
 5. нерегуларни крварења и хормонски пореметувања
 6. менопаузални проблеми
 7. синдром на полицистични јајници
 8. ХПВ вируси
 9. стерилитети
 10. проблеми во бременост и доење
 11. бубрежни заболувања
 12. автоимуни и дегенеративни заболувања
 13. и уште многу други хронични заболувања…

На сеансата ќе добиете образложение зошто се соочувате со дадениот проблем, како да го надминете и ќе Ви бидат дадени потребните материјали и чекори да го повратите перфектното здравје.

За закажување на консултативна сесија со Д-р Јадранка Бибан, јавете се на 070 313 433.