ИЗГУБИ ГИ ХРОНИЧНИТЕ ЗАБОЛУВАЊА И ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ

Таблетите и останатите лекарства едноставно не ги лекуваат хроничните заболувања. Исто како што диетите не се долготраен одговор за идеална фигура. Здравјето е природна состојба и се оодржува на природен начин.

Ако боледувате од хронично заболување, најверојатно сте пробале најразлични методи и терапии за да се ослободите од него.

Истото важи и за вишокот на килограми. Диетите ти помогнале на кратко, но не се долготрајно одржливи. Дали поради тоа што се премногу рестриктивни или можеби не ги задоволуваат Вашите енергетски потреби…

И хроничните заболувања и вишокот на килограми се показатели на неправилен однос према организмот и храната која му ја давате.

А знаете ли зошто не функционираат таблетите?

Затоа што не можете да ги лекувате показателите!

Ако во колата нема уље, не го менувате мерачот, туку ја решавате причината.

Ако сте подготвени да ги излекувате хроничните заболувања и да го отстраните вишокот на килограми на природен начин, добредојдовте во мојата едно-месечна програма.

Ја направив поради потешкотијата на моите пациенти да се придржуваат потполно до исхраната која ќе ги излекува. Неможност да ја набавуваат храната или немање време за готвење, поради натрупаност со обврски.

Затоа, сега заборавете на набавка, планирање и готвење на оброци цел еден месец.

Тој месец сте во мои раце и рацете на моите готвачи.

Секој ден ќе подигате 3 оброци, изготвени под мои инструкции, за ефективно да го решиме Вашиот проблем.

Секоја недела одржуваме консултативна сесија за да го оценам Вашиот прогрес и да ја модифицирам програмата доколку тоа е потребно, со цел да го максимизираме успехот.

Со оваа програма ќе се справите со:

 • проблеми со телесната тежина
 • срцеви болести, остеопороза, опстипација, дијабетес, анемија, алергии
 • проблеми со дигестивниот тракт
 • болна менструација
 • нерегуларни крварења и хормонски пореметувања
 • менопаузални проблеми
 • синдром на полицистични јајници
 • ХПВ вируси
 • стерилитети
 • проблеми во бременост и доење
 • бубрежни заболувања
 • автоимуни и дегенеративни заболувања
 • и уште многу други хронични заболувања…

Мојата кујна готви за групи на луѓе, пријавени за еден месец. За да се пријавите и да го дознаете датумот на кој почнувате со програмата, контактирајте го мојот тим на бројот:

070 215 469 (пон-саб; од 10:00 до 16:00 часот)

Срдечен поздрав,

Д-р Јадранка Бибан